Trucks

Zlije se z okolico

Zunanjost kabine Volva FE

Kompakten, samozavesten in nedvomno Volvo. Volvo FE je popoln za cesto. Značilne luči v obliki črke V, velika okna in nizka kabina kažejo, da je to tovorno vozilo Volvo, izdelano za mestno okolje.

Nizka in kompaktna

Jasno lahko vidite, da je Volvo FE izdelan za mestno uporabo. Zunanje dimenzije kabine so kompaktne in ne glede na model kabine je položaj za vožnjo blizu ceste. Na voznikovem sedežu lahko najbolje vzpostavite očesni stik z drugimi udeleženci v prometu. In če se želite še bolj približati tlom, je tu kabina z nizkim vhodom.

Kakšne vrste je vaša kabina?

Izbirajte med štirimi različnimi modeli kabin. Vsaka ima svoje posebne značilnosti, kar je odvisno od tega, ali želite res kompakten format kabine, potrebujete več prostora v notranjosti ali iščete zelo nizek vhod.

Tridelna zasnova odbijača

Inovativno zasnovani odbijač ima vgrajene jeklene vogale, ki odlično prenesejo udarce. Če se kakšen del poškoduje, ga je enostavno zamenjati.

Velika okna

Vse kabine Volvo FE imajo velika okna za odlično vidljivost. Če želite neposredno vidljivost še izboljšati, lahko vaš Volvo FE opremimo s številnimi dodatnimi okni.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.