Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Volvo FE za regionalne prevoze in mestno distribucijo

Kot nalašč za mestne ulice

KABINA VOLVA FE

Kompakten. Samozavesten. in ponosen Volvo. Volvo FE izstopa med tovornimi vozili za mestno in regionalno distribucijo. Z aerodinamično kabino, izrazitimi lučmi v obliki črke V in vrhunskimi varnostnimi rešitvami se uvršča med najbolj kakovostna vozila v svojem razredu.

Volvo FE, član družine Volvo

Član družine

Blago zaobljena aerodinamična oblikovna zasnova. Drzne linije in grafika. Značilne luči v obliki črke V. Volvo FE je res manjši, ampak zaradi tega je okreten in lahkoten, kar je pri prevozih v mestnih okoljih velika prednost. Spoznajte polnokrvnega člana skupine vrhunskih tovornih vozil Volvo.

Volvo FE exterior grille

Znak odličnosti

Prestižni emblem je na Volvu FE nameščen višje na čelnem delu kabine, blizu voznika. To poudarja, da je voznik blizu ranljivim udeležencem v prometu. Tovorno vozilo daje tako v gostem prometu dostopnejši vtis.

Volvo FE exterior blue truck turning

Naj zrak teče

Blago zaobljena aerodinamična zasnova kabine Volva FE zmanjšuje zračni upor – za boljše vozne zmogljivosti in manjšo porabo goriva. Tudi maska motorja z izrazitim vzorcem satja omogoča boljši pretok zraka, s tem pa učinkovitejše hlajenje motorja in čiščenje izpušnih plinov.

Strešni usmernik zraka

Strešni usmernik zraka zmanjšuje zračni upor. Za še boljše rezultate ga uporabljajte skupaj s senčnikom in bočnimi usmerniki zraka.

Tridelna zasnova odbijača

Inovativno zasnovani odbijač ima vgrajene jeklene vogale, ki odlično prenesejo udarce. Če se kakšen del poškoduje, ga je enostavno zamenjati. To za vas pomeni nižje stroške popravila.

Najdite popolno kabino

360-stopinjski ogled zunanjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še boljše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od vozila do vozila razlikujejo.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite denar in čas za obisk ličarja – kabino svojega Volva naročite v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če želene barve ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skoraj vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo z najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Obstanite in obstrmite

Sami se lahko prepričate, ali je Volvo FE res najlepše distribucijsko tovorno vozilo na cesti. Preprosto obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks.