Trucks

Izven kabine

Delo okoli vozila Volvo FE

Če velik del delovnega dne preživite zunaj kabine, želite tovorno vozilo, ki zagotavlja varno in učinkovito delovno okolje okoli tovornega vozila. Podrobneje si oglejte nekatere rešitve vozila Volvo FE, ki k temu prispevajo.

Lahek dostop v kabino

Ne glede na različico kabine je vstopanje v vozilo Volvo FE in izstopanje iz njega pri delu okoli tovornega vozila zelo enostavno. Bolj ko boste to počeli med izmeno, bolj boste to cenili.

Dostop do opreme

Svoj Volvo FE opremite z dvema ločenima zabojema za orodje, v katera lahko shranite jermene za povezovanje tovorov in drugo opremo, ki jo potrebujete pri delu zunaj kabine. Majhna različica ima prostornino 55 litrov, večja pa 125 litrov.

Pogon opreme

Ali vaš Volvo FE poganja elektrika, plin ali dizelsko gorivo? Ne glede na to lahko izbirate med odgoni za prenos moči do črpalk, prekucnika, stiskalnice, dvigala ali drugih orodij, ki jih potrebujete za svoje delo.

Na vaši ravni

Če morate vozilo prilagoditi različnim višinam, izberite zračno vzmetenje. Višino zračnega vzmetenja je mogoče upravljati s sistemom elektronsko upravljanega vzmetenja (ECS), in sicer s stikali na armaturni plošči ali daljinskem krmilniku. Nalaganje je v vsakem primeru lažje in hitrejše.

Prilagojeno za posebne prevoze

Šasijo je mogoče posebej prilagoditi za posebna vozila, kot so vozila za odvoz odpadkov, cisterne in dvigala. Sestavni deli, kot so rezervoarji za gorivo in AdBlue, so za optimiziranje šasije razporejeni drugače.

Možnosti pogonskega sklopa

Kakovost zraka in raven hrupa zunaj kabine močno vplivata na delovno okolje v kabini. Volvo FE je na voljo s pogonskimi sklopi, ki jih poganja tiha elektrika z ničelnimi izpušnimi plini, plin z nizkimi emisijami ali dizelsko gorivo s certifikatom Euro 6.

Pogonski sklop za Volvo FE

Popolna izbira za te segmente prevozništva

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.