Trucks

Volvo FE. Kompakten, a vsestranski

Volvo FE se lahko prilagodi skoraj vsaki vrsti prevoza: Mestne dostave, odvoz smeti, gradbena dela ali prevozi na področju javnih in komunalnih služb. Ponuja visoko nosilnost in možnost uporabe elektrike, plina ali dizelske tehnologije. Tovorno vozilo in prilagojene storitve so zasnovane za izboljšanje vašega poslovanja. Razpoložljivost, učinkovitost in donosnost se povečajo. Tovorno vozilo je pripravljeno za delo.

Najvišji donos

Kar najbolje izkoristite energijo in gorivo

Moč, prilagojena vašemu delu

Vse o novih pogonskih sklopih vozila Volvo FE

Zunaj in okoli

Delo okoli tovornega vozila

Hitra dejstva o vozilu Volvo FE

Moč motorja: 250–350 KM
Štiri velikosti kabine
Elektrika, CNG, dizel
Vlačilec ali šasija s kabino
Podrobne informacije v tehničnih podatkih

Izdelano po meri za vaše naloge

Šasija, izdelana za delo

Široka ponudba storitev

Naj bodo vaše dejavnosti še boljše

Oglejte si vozilo Volvo FE v interaktivni brošuri o izdelku

Popolna izbira za te segmente prevozništva

Možnosti kabine vozila Volvo FE

Najpomembnejše funkcije vozila Volvo FE

Možnosti pogona

Izbirajte med električnim, plinskim ali dizelskim pogonom. Volvo FE lahko prilagodite svojim nalogam in pogodbam – tudi za najstrožje predpise.

Možnosti pogona

Kabina z nizkim vhodom

Z zložljivimi vrati lahko vstopite v kabino in izstopite iz nje ter si zagotovite najboljšo vidljivost, kar ste jo kdaj videli.

Kabina z nizkim vhodom

Nosilnost

Šasija Volvo FE je lahka in močna ter jo je mogoče optimizirati za zelo veliko nosilnost v konfiguraciji prekucnika 6×2.

Nosilnost

Storitve, ki podpirajo vaše poslovanje

Naj bo res vaše. Oglejte si dodatno opremo za tovorna vozila

V svoj računalnik prenesite brošuro za Volvo FE

Pogosta vprašanja o vozilu Volvo FE

Če svojo dejavnost opravljate v mestnem okolju in vam je okretnost zelo pomembna, hkrati pa potrebujete veliko nosilnost, si oglejte Volvo FE. Je enostaven za vožnjo in ima zelo veliko nosilnost. Popoln je za dostavne prevoze, zbiranje odpadkov in prevoze v gradbeništvu.

Možnosti je veliko. Volvo FE poleg dizelskega goriva uporablja tudi alternativna goriva, kot sta biodizel in HVO. Na voljo je tudi Volvo FE CNG s plinskim pogonom, ki lahko deluje na bioplin in zmanjšuje emisije CO₂. Na koncu je tu še popolnoma električni Volvo FE Electric z ničelnimi izpušnimi emisijami, tihim delovanjem in dosegom do 200 km pri običajnem načinu vožnje.

To je odvisno od tega, kako prilagodite šasijo in kakšno ploščad za tovor imate. Najzmogljivejši Volvo FE s sklopom tandemske gnane osi ima skupno maso vozila 32 ton. Skupaj z lahko šasijo in kabino je to odlična kombinacija za kompaktno tovorno vozilo z veliko nosilnostjo.

Seveda lahko. Na voljo je kot dvoosni vlačilec, ki je primeren za vleko prikolic, ko je majhna masa pomembnejša od velike nosilnosti, višje povprečne hitrosti in udobja pri prenočevanju.

Kabina z nizkim vhodom vozila Volvo FE je odlična izbira, ko vozniki pogosto vstopajo v kabino in izstopajo iz nje – na primer pri zbiranju odpadkov in dostavnih prevozih. Višina vhoda je 440 mm, na voljo pa sta dve različici. Ena s prehodnim dnom in do štirimi sedeži ter druga z dvema sedežema in pokrovom motorja.

Če imate za partnerja družbo Volvo Trucks, je z električnim vozilom Volvo FE Electric to preprosto. Če želite uporabljati električno energijo, vam lahko ponudimo celoten paket z vsemi storitvami in podporo, ki jo potrebujete za prehod na e-mobilnost.

Razpon dizelskih motorjev sega do 350 KM in 1400 Nm, kar je veliko. Če se odločite za električni pogon, imate takoj na voljo 300 KM in največji navor.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.