Volvo Trucks

SLOVENIJA

×

ZAKAJ PREITI NA ELEKTRIČNE REŠITVE?

VOLVO TRUCKS V ELEKTROMOBILNOSTI

PREIDITE NA ELEKTRIČNE REŠITVE

Ali želite preiti na električne rešitve pri svoji dejavnosti mestnih prevozov ter s tem narediti mesta tišja in čistejša, ob tem pa še zmanjšati ogljični odtis? Volvo Trucks je tu, da vam olajša prehod. Tu smo, da vas podpremo na vsakem koraku – od prepoznavanja vaših potreb in izdelave rešitve po meri do pomoči pri začetku.

Oglejte si naša tovorna vozila 

Preberite najpogostejša vprašanja 

Oglejte si našo brošuro o elektromobilnosti 

Optimiziran za vaše potrebe

Električna energija je naložba za prihodnost – finančno in z vidika ugleda. Vedno začnemo s temeljito analizo vaših potreb, da lahko pripravimo popolno rešitev, ki vam popolnoma ustreza. 

 

Trajnostne rešitve >

 

Tovornjaki

Izbirate lahko med dvema modeloma popolnoma električnih tovornih vozil. Kompaktnim in okretnim Volvom FL Electric ter večjim Volvom FE Electric za težje in zahtevnejše naloge.

Vaša idealna rešitev

Pri Volvo Trucks dobite prevozno rešitev, izdelano za vaše posebne prevozne potrebe. Poleg tega jo prilagodimo vašim nalogam in potem.

 

Mestni prevozi

Ne glede na to, ali dobavljate izdelke široke porabe ali prevažate materiale za graditev jutrišnjih mest, lahko to zdaj storite na izjemno čist in tih način. Bolje je za okolje in tudi za ugled vaše znamke.

 

Zbiranje odpadkov

Če zbirate odpadke – speljevanja in ustavljanja postanejo čistejša in tišja, ko preidete na elektriko. Poskrbite za svoje osebje in tudi za sosesko.

Prava Dostava Od Vrat Do Vrat

Z električnim tovornim vozilom izraz „dostava od vrat do vrat” dobi popolnoma nov pomen. Zbližali se boste s strankami in skrbeli za svoje voznike.

Pojdite do konca

Zmanjšajte svojo logistiko in odprite možnosti za nove učinkovite delovne procese. Z ničelnimi emisijami izpušnih plinov in manjšim hrupom boste lahko blago prevzeli in dostavili na mesta, kamor običajna tovorna vozila ne morejo. V okoljska območja in iz njih. Raje zapeljite neposredno v skladišče, kot da bi ostali zunaj. 

 

Pokažite svojo trajnost 

Ko dostavljate svoje blago, predstavljate tudi znamko. Vsi vedo, da promet vpliva na okolje. Izkoristite priložnost, da na vsakem koraku dobavne verige svetu pokažete, da vaša družba resno pristopa k trajnosti. Ste se pripravljeni zavzeti?

Kakšna je vaša rešitev?

Izberite okreten in preprost Volvo FL Electric ali večji Volvo FE Electric z večjo nosilnostjo in zmogljivejšim pogonskim sklopom. Ne glede na vaše naloge in poti bomo našli optimizirano rešitev, ki bo vašim voznikom pomagala opraviti še boljše delo.

Preberite najpogostejša vprašanja

Preberite zadnje novice o elektromobilnosti

Zavzemite Se Za Trajnost

Prehod na elektriko pomeni tišjo in čistejšo vožnjo. Zelo velika prednost, če poslujete v stanovanjskih območjih in mestnih okoljih. Z voziloma Volvo FL Electric in Volvo FE Electric vse to dobite v enem paketu.

Idealno za ustavljanje in speljevanje

Popolnoma električno tovorno vozilo je v primerjavi s tradicionalnim tovornim vozilom zelo tiho. In to pri delovanju na mestu ali pa med vožnjo. Poleg tega elektromotor takoj zagotovi največji navor, kar omogoča zelo gladko in brezhibno dovajanje moči. To je idealno za vožnjo z ustavljanji in speljevanji, ki je značilna za mestni promet. 

 

Boljše delovno okolje

Doživeli boste veliko razliko – tako v kabini kot tudi pri delu okoli tovornega vozila. Hrup in vibracije v kabini so precej manjši. Vožnja je res gladka in brez stresa. Tišje delovanje in čistejši zrak skupaj izboljšujeta okolje za vaše osebje in ljudi na ulici.

Tišje povsod

Prehod na elektriko pomeni tudi tišjo vožnjo. Raven hrupa pri našem električnem tovornem vozilu je ob vožnji mimo nižja za 10 dB kot pri tradicionalnem tovornem vozilu. Človeško uho to zazna kot pol nižjo raven hrupa. Pri delovanju na mestu pa je hrup komaj izmerljiv. Predstavljajte si, kako elektrifikacija vpliva na delovno okolje in raven hrupa v mestih.

Oglejte si naša tovorna vozila

Ves Čas Vam Je Zagotovljena Podpora

Prehod na elektriko pomeni več kot samo nakup novih tovornih vozil. Vse se začne z analizo, kaj želite doseči.

 

Predhodna študija

Kakšne so vaše naloge in vaše potrebe? Kakšno blago prevažate in na kakšnih razdaljah? Kaj pa zahteve glede zmogljivosti in število postankov? Kje se boste vozili in kdaj? Kako podrobno so načrtovane vožnje? Ali so na vaših poteh polnilne postaje? Upoštevamo vse vidike, da lahko predstavimo najboljšo rešitev.

 

Izdelava tovornih vozil po meri

Ko dobimo odgovore, lahko začnemo sestavljati rešitev za vaše potrebe. Kako lahko povežemo vaše potrebe po nosilnosti in doseg, da vam zagotovimo kar največjo učinkovitost? 

Oglejte si naša tovorna vozila

Polnjenje

Pomisleki glede dosega in možnosti polnjenja so verjetno ena glavnih skrbi ob prehodu na elektriko. Vgrajen je polnilnik z izmeničnim tokom, priložen pa je tudi polnilni kabel, ki omogoča polnjenje čez noč. Hitrejše polnjenje zahteva zunanjo polnilno postajo. Volvo Trucks sodeluje z dobavitelji polnilnih postaj, da vam pomaga pri zagotavljanju polnilne infrastrukture, ki ustreza vašim potrebam.

 

Servis

Električna tovorna vozila zahtevajo drugačno in manj pogosto servisiranje kot običajna tovorna vozila. Ne potrebujete na primer pogostih menjav motornega olja. Obstajajo pa tudi druge funkcije, ki zahtevajo pregled in servisiranje. Pooblaščeni serviserji pri vašem prodajalcu vozil Volvo Trucks so usposobljeni za oskrbo vaših električnih tovornih vozil. 

 

Napredek

Ko ste se odločili za prehod na električno energijo, je lažje storiti nadaljnje korake. Na voljo smo vam, da vas podpremo s pravimi rešitvami.

Najpogostejša Vprašanja In Odgovori O Vozilu Volvo Fl Electric

Prvič, ne oddajajo izpušnih plinov. To pomeni, da lahko dejansko izboljšate kakovost zraka, če namesto tovornih vozil z motorji z notranjim zgorevanjem izberete električno tovorno vozilo. Drugič, mirnejša so. Onesnaževanje s hrupom je vse večja težava v mestnih območjih, električna tovorna vozila pa prispevajo k tišjim mestom. Navsezadnje je električno tovorno vozilo odlična in preprosta rešitev za vožnjo pri tipičnih mestnih prevozih z veliko speljevanji in ustavljanji.

Vsako električno tovorno vozilo prilagodimo glede na njegovo specifično prevozno nalogo in poti. Zmogljivost baterij je optimizirana tako, da tovorno vozilo napolnite, ko ga ne potrebujete – in da imate dostop do napolnjenega tovornega vozila, ko ga potrebujete. Volvo FL Electric ponuja doseg do 300 kilometrov pri distribucijskih prevozih.

Da, lahko. Ker ne oddajajo izpušnih plinov, jih je mogoče uporabljati v notranjih terminalih in na mestnih območjih s predpisi o ničelnih emisijah. In ker so tišja, lahko delujejo tudi zunaj prometnih konic, ko je raven hrupa omejena.

Res preprosto. Za volanom imate že od začetka dostop do visokega navora in neprekinjenega prenosa moči. Idealno za prevoze z veliko speljevanji in ustavljanji. Nizka raven hrupa in vibracij pomeni, da imate dobro delovno okolje.

Da, obstajajo. Naša električna tovorna vozila so namenjena za mestno uporabo, kjer so prevozni cikli predvidljivi – na primer dostava, zbiranje odpadkov in lažji gradbeni prevozi.

STORITE NASLEDNJI KORAK

Najbližji prodajalec vozil Volvo Trucks vam bo pomagal pripraviti popolnoma električno rešitev za vaše poslovanje.