Priročnik za voznika

Volvo Trucks

Priročnik za voznika

Tukaj si lahko ogledate svoj edinstveni priročnik za voznika v izbranem jeziku na podlagi številke šasije svojega tovornega vozila. Priročnik je na voljo v različnih oblikah in prikazuje samo podatke, pomembne za konfiguracijo vašega tovornega vozila. Če si želite ogledati spletno različico, kliknite spodnji gumb. Lahko pa izberete eno od drugih možnosti.

Priročnik za voznika kot aplikacija

Mobilna aplikacija

Priročnik za voznika lahko prenesete v svojo mobilno napravo kot aplikacijo. Prenesite ga v trgovini App Store (iOS) ali Google Play (Android), nato pa vnesite enkratno številko šasije in izberite želeni jezik.

Priročnik za voznika v iTunes Priročnik za voznika v Google Play
Priročnik za voznika v obliki PDF

Oblika PDF

Kliknite spodnjo povezavo, da prenesete svoj priročnik za voznika v obliki dokumenta PDF. Informacije so na voljo v izbranem jeziku in temeljijo na vaši enkratni številki šasije.

Prenos različice PDF
Priročnik za voznika na vgrajenem zaslonu

Vgrajeni zaslon

Priročnik za voznika si lahko ogledate tudi prek določene aplikacije na vgrajenem zaslonu v tovornem vozilu. Tukaj lahko dostopate do vseh razpoložljivih funkcij tovornega vozila v želenem jeziku.

Priročnik za voznika v tiskani obliki

Ponovno tiskanje priročnika

Če ste izgubili priročnik ali želite naročiti novo različico v drugem jeziku, se obrnite na pooblaščenega prodajalca, ki vam bo pomagal pri oddaji naročila.

Poiščite pooblaščenega prodajalca
Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Potrebujete več informacij o priročniku za voznika?

Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks bo našel rešitev za vas.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca