Trucks

Ohranite moč

SISTEM DVOJNIH AKUMULATORJEV DRUŽBE VOLVO TRUCKS

Ko kabina ni le vaše delovno mesto, temveč tudi vaš dom. ste odvisni od funkcij in opreme v kabini, ki potrebujejo električno energijo, tudi ko je motor izklopljen. Zato se lahko odločite za sistem akumulatorjev, ki omogoča visoko raven bivalnega udobja v kabini, ne da bi bil zagon motorja naslednje jutro ogrožen.

Dva akumulatorja,
ločeni vezji.

Skrivnost ohranjanja napajanja sta dva ločena akumulatorska sklopa z ločenima vezjema. En akumulator je namenjen za zagon motorja, drugi pa za funkcije bivanja v kabini. Uporabljajte sistem klimatizacije, sistem za predvajanje predstavnosti in polnilne naprave, ne da bi vas moralo skrbeti, da boste izpraznili zagonske akumulatorje tovornega vozila.

Daljša življenjska doba

Sistem dvojnih akumulatorjev uporablja elektrolit v gelu za zagotavljanje bivalnega udobja v kabini in akumulatorje s tekočim elektrolitom (EFB) za zagon. Akumulatorji z elektrolitom v gelu se ne poškodujejo, če so popolnoma izpraznjeni, in imajo daljšo življenjsko dobo od običajnih akumulatorjev s tekočim elektrolitom. Na voljo je tudi različica z enim sklopom akumulatorjev z elektrolitom v gelu. Akumulatorji z elektrolitom v gelu imajo od 10- do 15-krat daljšo življenjsko dobo od akumulatorjev s tekočim elektrolitom.

Samodejno spremljanje napolnjenosti

Sistem spremlja nivoje napolnjenosti, da ne bi ostali brez napajanja. Najprej se bodo postopoma izklopile vse pomožne naprave in sistem vas bo opozoril.

Izberite ustrezno različico

Tip

Moč

Sistem enega akumulatorja s tekočim elektrolitom

170 Ah

Sistem enega akumulatorja AGM

210 Ah

Sistem dvojnih akumulatorjev

Akumulator EFB s 75 Ah za zagon + akumulator z elektrolitom v gelu z 210 Ah za bivanje

Na voljo za ta tovorna vozila

Ali ste polni energije?

Naj vam hkrati zagotovimo bivalno udobje in možnost zagona motorja.