Trucks

Pripeljite ekipo

KABINA ZA EKIPO VOLVO TRUCKS

Ali pri svojem delovanju potrebujete več kot le voznika in sovoznika? Kabina za ekipo Volvo lahko sprejme do devet oseb. Vsi lahko hitro in varno vstopajo v kabino oziroma izstopajo iz nje. Z dodajanjem kabine za ekipo postane tovorno vozilo še posebej primerno za izdelavo nadgradenj. Oglejte si jih podrobneje.

 

Prilagojeno vašemu delu

Glede na potrebe lahko naročite kabino za ekipo z veliko različnimi konfiguracijami sedežev. V samo eno gasilsko vozilo se lahko na primer namestijo sedeži za do devet gasilcev. Dva spredaj, trije v srednji vrsti in štirje v zadnji vrsti. Če želite, lahko kabino opremite z ločenim parkirnim grelnim sistemom in klimatsko napravo za ekipo.

Učinkovito in varno

Zavedamo se, kako pomembna sta čim hitrejše in varnejše vstopanje v kabino in izstopanje iz nje. Vrata se odpirajo pod širokim kotom. Dobro nameščena držala za roke in stopnice olajšajo vstop in izstop. Vsi sedeži imajo varnostne pasove, kabina za ekipo pa je prestala preizkus obnašanja kabine ob trku.

Namenjeno za izdelavo nadgradenj

Nadgradnja na vašem tovornem vozilu je verjetno kompleksna in potrebuje čim več prostora. Zato smo se odločili, da izdelovalcu nadgradenj pustimo več prostora in olajšamo sam postopek gradnje. Glavni sestavni deli, kot so rezervoarji za gorivo, akumulatorji in sistem za čiščenje izpušnih plinov, so nameščeni pod kabino.

Pripravljeno na namestitev

Za skrajšanje dobavnega roka za namestitev nadgradnje in v izogib razstavljanju notranjih plošč je električna napeljava pripravljena s predhodno speljanimi kabli, mesta za električno povezavo pa so predhodno določena.

Moč za težavne razmere

Izbirate lahko med motorjema D11 in D13 ter veliko izbiro odgonov na motorju. Za prevoze, pri katerih potrebujete visoko zmogljivost, so na voljo odgoni za navore do 2000 Nm.

Na voljo za ta tovorna vozila

Ali želite prilagoditi tovorno vozilo za celotno ekipo?

Posvetujte se s prodajalcem.