Trucks

Osvetlite pot

PRILAGODLJIVI DOLGI ŽAROMET DRUŽBE VOLVO TRUCKS

Ali vaši prevozi vključujejo nočno vožnjo po prometnih cestah? Oglejte si prilagodljive dolge žaromete. Omogočajo vam uporabo glavnih žarometov v razmerah, ko to sicer ne bi bilo primerno. Vaš svet bo postal veliko svetlejši, pri tem pa ne boste ovirali voznikov drugih vozil. Žarometi so zasnovani tako, da ste vi in drugi udeleženci v prometu varnejši.

Prilagodljivi dolgi žarometi so zasnovani tako, da zaznajo vozila pred vašim tovornim vozilom. Ko sistem zazna vozila pred vami, samodejno zmanjša intenzivnost svetlobe, ki je usmerjena proti njim.

To pomeni, da lahko v temi vozite z vklopljenimi dolgimi žarometi, prilagodljivi dolgi žarometi pa bodo optimizirali svetlobni snop za kar najboljšo vidljivost. Pri tem pa ne boste ogrožali drugih udeležencev v prometu.

Pri sistemu za zaznavanje in določanje položaja drugih vozil se uporabljata tako radar kot kamera. Vsak sklop žarometov ima štiri reflektorje in 12 žarnic LED. Prilagodljivi dolgi žarometi lahko aktivirajo ali deaktivirajo vsako posamezno žarnico LED v obeh žarometih in tako optimizirajo svetlobni snop.

Med vožnjo boste opazili prilagajanje svetlobnega snopa in lahko boste brez skrbi, da je vaša vidljivost optimizirana.

NA VOLJO ZA TA TOVORNA VOZILA

Ali si jih želite ogledati podrobneje?

Naj vam pokažemo razliko.