Trucks

×

Raziščite naša električna tovorna vozila

Vemo, da si številni prevozniki močno prizadevajo za zmanjšanje okoljskega odtisa, izboljšanje delovnega okolja voznikov ter za tišja in čistejša mesta. S ponudbo električnih tovornih vozil in rešitev jih želimo podpreti pri prizadevanjih in jim omogočiti, da preidejo na elektriko.

Od samega začetka

Prehod na elektriko je naložba za prihodnost. Če vas zanima prehod na elektriko, za vas opravimo temeljito analizo vaših potreb, da bi lahko ponudili celotno prilagojeno prevozniško rešitev, ki ustreza vašemu poslovanju.

Prednosti 

Z ničelnimi emisijami izpušnih plinov in manjšim hrupom boste lahko blago prevzeli in dostavili na mesta, kamor ga običajna tovorna vozila ne morejo. Zaradi nižjih ravni hrupa lahko prevoze opravljate tudi zunaj najprometnejših ur. S tem se v prometno obremenjenih mestih izboljša uporaba prostora skozi čas.

Pri vsakodnevni uporabi

Naša električna tovorna vozila so v primerjavi s tradicionalnimi tovornimi vozili zelo tiha, tako med vožnjo kot tudi med mirovanjem. Raven hrupa in vibracij v kabini je precej nižja, prav tako med delom okoli tovornega vozila. Poleg tega električni motor ponuja zelo gladko in enakomerno dovajanje moči. To je idealno za vožnjo z ustavljanji in speljevanji, ki je značilna za mestni promet.

Vsi naši električni modeli tovornih vozil

Pregled naših električnih tovornih vozil je na voljo v interaktivni brošuri izdelkov

Povezani članki

Prvič, ne oddajajo izpušnih plinov. To pomeni, da lahko dejansko izboljšate kakovost zraka, če namesto tovornih vozil z motorji z notranjim zgorevanjem izberete električno tovorno vozilo. Drugič, mirnejša so. Onesnaževanje s hrupom je vse večja težava v mestnih območjih, električna tovorna vozila pa prispevajo k tišjim mestom. Navsezadnje je električno tovorno vozilo odlična in preprosta rešitev za vožnjo pri tipičnih mestnih prevozih z veliko speljevanji in ustavljanji.

Vsako električno tovorno vozilo prilagodimo glede na njegovo specifično prevozno nalogo in poti. Zmogljivost baterij je optimizirana tako, da tovorno vozilo napolnite, ko ga ne potrebujete – in da imate dostop do napolnjenega tovornega vozila, ko ga potrebujete. Volvo FL Electric ponuja doseg do 300 kilometrov pri distribucijskih prevozih.

Da, lahko. Ker ne oddajajo izpušnih plinov, jih je mogoče uporabljati v notranjih terminalih in na mestnih območjih s predpisi o ničelnih emisijah. In ker so tišja, lahko delujejo tudi zunaj prometnih konic, ko je raven hrupa omejena.

Res preprosto. Za volanom imate že od začetka dostop do visokega navora in neprekinjenega prenosa moči. Idealno za prevoze z veliko speljevanji in ustavljanji. Nizka raven hrupa in vibracij pomeni, da imate dobro delovno okolje.

Da, obstajajo. Naša električna tovorna vozila so namenjena za mestno uporabo, kjer so prevozni cikli predvidljivi – na primer dostava, zbiranje odpadkov in lažji gradbeni prevozi.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Oglasite se pri njem, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.