Trucks

Katero koli tovorno vozilo. Popolnoma električno

Namenski električni tovornjaki. Proti ničnim emisijam.

Olajšana elektromobilnost. 

Prehod na elektromobilnost se morda zdi velik preskok. Prizadevamo si, da vse poteka čim bolj gladko – od določitve ustreznega tovornega vozila do odpravljanja morebitnih pomislekov glede polnjenja, dosega delovanja in zagotavljanja dostave. Ne glede na to, ali dostavljate mestih ali med njimi, lahko zagotovimo rešitev električnega prevoza brez emisij izpušnih plinov. Mi bomo vaša glavna kontaktna točka. Zanesljiv partner, ki je odločen, da bo vaš prehod uspešen – in potreben CO2 je del realnosti.

  • Leta dejanskih izkušenj z elektromobilnostjo.
  • Ena kontaktna točka za vse vaše potrebe po elektromobilnosti.
  • Prilagodljiva in zanesljiva tovorna vozila s financiranjem Volvo 
  • Smernice za najboljšo nastavitev polnjenja glede na vaše pogoje
  • Načrtovanje poti in velikodušna zavezanost neprekinjenosti delovanja
  • Digitalno upravljanje voznega parka in okoljska poročila

Celotna ponudba. Vse pripravljeno. Električno.

Začeli smo z elektriko

 

Učna izkušnja z Volvom bo dragocena pri prilagajanju.

Prehod na elektriko v samo štirih korakih

Prehod na elektromobilnost je lahko enostaven proces – če to storite z nami. V zadnjih nekaj letih smo pomagali številnim podjetjem pri njihovih transportnih rešitvah.

1. Zakaj preiti na električne rešitve? Opredelite svoj poslovni primer

Zdaj je pravi čas za prehod na električni prevoz. Morda želite imeti prednost pred konkurenco ali izpolniti zahteve strank glede trajnostnosti. Pomagali vam bomo opredeliti vaš poslovni primer glede na vaš način dela, vaše cilje in ambicije.

2. Povejte nam, kaj iščete

Pomagali vam bomo oblikovati vaše operativne zahteve in podrobneje določiti spremenljivke, kot so poraba energije, nosilnost, delovne ure in možna polnilna mesta. Nato vam jih bomo pomagali preoblikovati v transportne rešitve.

3. Skupaj bomo našli rešitev …

Glede na vaš način vodenja vašega podjetja vam bomo predstavili rešitev, ki vam ustreza – z vsem, od celovitih vozil, prek načrtov polnjenja in opreme do storitev, ki bodo povečale vaš doseg in zagotovile vaše dostave. 

4. … in jo izvedli!

Določili, izdelali in dobavili bomo celotne tovornjake z nadgradnjo. Pomagali vam bomo tudi pri načrtih polnjenja in opremi. Skupaj bomo vzpostavili okvir podpore, o katerem smo se dogovorili, nato pa je čas, da se pripravimo na zagon.

Obrnite se na pooblaščenega prodajalca družbe Volvo Trucks

Pogosta vprašanja o elektromobilnosti

Naše podporne storitve za električna vozila

Pregled naših električnih tovornih vozil je na voljo v interaktivni brošuri izdelkov

Prvič, ne oddajajo izpušnih plinov. To pomeni, da lahko dejansko izboljšate kakovost zraka, če namesto tovornih vozil z motorji z notranjim zgorevanjem izberete električno tovorno vozilo. Drugič, mirnejša so. Onesnaževanje s hrupom je vse večja težava v mestnih območjih, električna tovorna vozila pa prispevajo k tišjim mestom. Navsezadnje je električno tovorno vozilo odlična in preprosta rešitev za vožnjo pri tipičnih mestnih prevozih z veliko speljevanji in ustavljanji.

Vsako električno tovorno vozilo prilagodimo glede na njegovo specifično prevozno nalogo in poti. Zmogljivost baterij je optimizirana tako, da tovorno vozilo napolnite, ko ga ne potrebujete – in da imate dostop do napolnjenega tovornega vozila, ko ga potrebujete. Volvo FL Electric ponuja doseg do 300 kilometrov pri distribucijskih prevozih.

Da, lahko. Ker ne oddajajo izpušnih plinov, jih je mogoče uporabljati v notranjih terminalih in na mestnih območjih s predpisi o ničelnih emisijah. In ker so tišja, lahko delujejo tudi zunaj prometnih konic, ko je raven hrupa omejena.

Res preprosto. Za volanom imate že od začetka dostop do visokega navora in neprekinjenega prenosa moči. Idealno za prevoze z veliko speljevanji in ustavljanji. Nizka raven hrupa in vibracij pomeni, da imate dobro delovno okolje.

Da, obstajajo. Naša električna tovorna vozila so namenjena za mestno uporabo, kjer so prevozni cikli predvidljivi – na primer dostava, zbiranje odpadkov in lažji gradbeni prevozi.