Naj bo vaše tovorno vozilo vedno brezhibno – in kar najbolj donosno

Sijajna rešitev za tovorno vozilo

Da bo stanje tovornega vozila optimalno in da bo kar najbolj donosno, ga servisirajo certificirani Volvovi serviserji. Na voljo imajo vsa potrebna orodja ter vse potrebne diagnostične sisteme in podatkovne zbirke. Uporabljajo izključno originalne nadomestne dele Volvo. Da bo motnja za vaše poslovanje kar najmanjša, so vedno pripravljeni delati, ko ustreza vam. 

Naj vam bodo načrt in stroški servisa znani vnaprej

Sijajna rešitev za podjetje

Vnaprej načrtovano servisiranje z vnaprej znanimi stroški vam olajšuje nadzor nad poslovanjem in omogoča boljši pregled – ter tudi prihrani čas in denar pri administraciji. Dobro vzdrževano tovorno vozilo je tudi bolj zanesljivo in porabi manj goriva. Vse to vam kot lastniku znižuje skupne stroške in obremenitve, zato se lahko posvetite razvoju in rasti podjetja.

Izberite popolno pogodbo za svoje potrebe

Jamstvo 100-odstotne razpoložljivosti

Zlata Volvo pogodba

Povečajte svoje konkurenčne prednosti z jamstvom 100-odstotne razpoložljivosti ter polnim kritjem popravil in vsega preventivnega vzdrževanja.

Več o zlati pogodbi
Krije popravila pogonskega sklopa

Srebrna Volvo pogodba

Rešite se skrbi z načrtom servisiranja, ki poleg preventivnega vzdrževanja zajema tudi draga popravila pogonskega sklopa.

Več o srebrni pogodbi
Za vaše tovorno vozilo velja dogovorjen načrt servisiranja

Modra Volvo pogodba

Prepustite nam vse preventivno vzdrževanje tovornega vozila in servisiranje po dogovorjenem načrtu servisiranja.

Več o modri pogodbi
Servisiranje prilagojeno vašim zahtevam

Začnite z načrtom servisiranja

Optimalna razpoložljivost se začne z brezplačnim načrtom servisiranja. Seznanimo se s tovornim vozilom in vašo dejavnostjo ter skupaj določimo pravo raven vzdrževanja. Nato se dogovorimo o načrtu servisiranja, ki vam bo omogočil kar največji izkoristek tovornega vozila.

VT

Katera pogodba je prava za vas?

Vaš pooblaščeni serviser Volvo Trucks ima vse odgovore. Oglasite se pri njem ali ga pokličite, da bosta zastavila načrt servisiranja.

Poiščite pooblaščenega prodajalca