Nadomestni deli, ki dajo več od sebe

Originalni deli Volvo se ne odlikujejo le po preverjeni kakovosti. Konstruirani so po naših tehničnih zahtevah in izdelani po naših strogih standardih. Temeljito so preizkušeni. Popolnoma se prilegajo. In prihranijo vam nepotrebne skrbi. 

Potrebni nadomestni deli so vedno na dosegu

Pravi del. Na pravem mestu. Ob pravem času

Naša mreža servisnih delavnic v 140 državah po vsem svetu skrbi, da so nadomestni deli in serviserji, ki bodo vaše tovorno vozilo vrnili v vozno stanje, vedno in povsod na dosegu roke. Naši napredni logistični sistemi zagotavljajo, da bomo vsak potrebni del našli in dostavili z Volvovo učinkovitostjo.

Razpoložljivost tovornega vozila je naša prednostna naloga

Naše zagotovilo 15 let proizvodnje

Ni pomembno, katero tovorno vozilo Volvo vozite in kdaj ste ga kupili – njegova razpoložljivost je za nas na prvem mestu. Zato vse ključne nadomestne dele izdelujemo in dobavljamo še najmanj 15 let po koncu proizvodnje posameznega modela.

Najdite dele, ki jih rabite – iz ponudbe več kot 100.000 artiklov

Najdite popoln nadomestni del

Izdelujemo in dobavljamo več kot 100.000 originalnih nadomestnih delov Volvo. Naš katalog vam olajša iskanje nadomestnega dela, ki ga potrebujete.

Preglejte brošuro o nadomestnih delih

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI VOLVO – 2 BREZSKRBNI LETI

Naši nadomestni deli so originalni in tako kakovostni, da vam zanje dajemo 2-letno garancijo, če so vgrajeni pri pooblaščenem servisu Volvo. 

Če nadomestni del v prvih 2 letih odpove zaradi napake, ki jo krije garancija, bomo krili stroške popravila ali zamenjave nadomestnega dela.

Popolna 2-letna garancija na originalne dele Volvo, vgrajene pri pooblaščenem servisu Volvo, velja, če delo opravijo pri pooblaščenem servisu Volvo. Ta garancija krije popravilo ali zamenjavo delov in celo posledično škodo.

Tovarniško obnovljeni nadomestni deli Volvo

Tovarniško obnovljeni nadomestni deli Volvo so originalni nadomestni deli Volvo, obnovljeni v originalno stanje in dostopni po konkurenčnih cenah. Pri delih za zamenjavo uporabljamo prav take standarde kot pri novih delih. Tudi garancija je popolnoma enaka.

Naš program nadomestnih delov spada med najobširnejše na trgu. V njem najdete vse, od zračnih kompresorjev, krmilnih enot in sklopk do motorjev, menjalnikov, turbopolnilnikov in tahografov – po ugodnih cenah in zanesljivih standardih.

VT

Bodite del velike celote

Originalni deli Volvo, strokovne storitve in serviserji, ki naredijo prav že v prvem poskusu. Vse se začne pri vašem pooblaščenem serviserju Volvo Trucks.

Poiščite pooblaščenega prodajalca