Vašim potrebam prilagojeno servisiranje z osebno noto

Prilagojeno tovornjaku

Neugodni vozni pogoji pomenijo večjo obrabo in več poškodb. Manj prevoženih kilometrov zahteva manj vzdrževanja. Zato velja: kar je primerno za eno tovorno vozilo, ni nujno primerno za drugo. Po pregledu vaših potreb, rabe tovornega vozila in dejavnosti sestavimo individualen program vzdrževanja, ki vašemu tovornemu vozilu zagotovi natanko tako vzdrževanje, kakršnega potrebuje – ne preveč in ne premalo.

Zlata pogodba

Ena skrb manj

Iz načrta servisiranja vnaprej poznate koledar obiskov na servisu in posege. Toda servisna pogodba naredi za vas še več. Modra, srebrna in zlata servisna pogodba zajemajo vse od preventivnega vzdrževanja do vseh popravil tovornjaka, kar vam omogoča popoln nadzor nad stroški. Volvo Zlata pogodba za Volvo FM ali Volvo FH pa vam zagotavlja tudi nič manj kot 100-odstotno razpoložljivost.

Spoznajte Volvo zlato servisno pogodbo v vsem njenem sijaju

Načrtovanje servisiranja – kako ga izvajamo

1. korak: Vnesemo podatke
Brezplačen sestanek se začne z vnosom natančnih tehničnih podatkov tovornega vozila, podatkov o rabi in letnih kilometrih – ter tudi podatkov o vaši dejavnosti – v naš sistem. 

2. korak: Določimo
Po preverjanju, kako bi lahko različni servisni intervali vplivali na razpoložljivost tovornega vozila, določimo idealno raven vzdrževanja.

3. korak: Sestavimo načrt
Z vašimi podatki sestavimo individualen načrt servisiranja, ki določa, kdaj mora vaše tovorno vozilo na servis in kaj je treba tam preveriti. Zato vedno veste, kaj vas čaka.

4. korak: Servisiramo
Ko se približuje predvideni datum obiska na servisu, vas vnaprej pokličemo, da laže načrtujete rabo svojih vozil. 

5. korak: Izpopolnjujemo
Ob vsakem vašem obisku na servisu pregledamo potrebe in optimiziramo načrt, tako da lahko tovorno vozilo oziroma vozni park kar najbolje izkoristite.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Načrtujmo skupaj

Vaš pooblaščeni serviser Volvo Trucks vam brezplačno sestavi načrt servisiranja – in odgovori na vsa vprašanja v zvezi s servisiranjem.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca