V družbi Volvo Trucks je naša prva prednostna naloga zagotoviti, da so vaša tovorna vozila ves čas vozna in pripravljena za delo. Vsako tovorno vozilo potrebuje servisiranje in popravila, da skozi življenjsko dobo ohrani vrhunske zmogljivosti in zanesljivost. Načrtovan čas nedelovanja za servisiranje in popravila zmanjša izpade, pomaga podaljšati servisne intervale ter prihrani čas in denar. Zaradi naprednih telematskih in diagnostičnih orodij družbe Volvo Trucks lahko na daljavo spremljamo stanje tovornih vozil ter načrtujemo in pripravimo obisk servisne delavnice za bolj optimizirano in učinkovito servisiranje. To pomeni, da lahko izkoristite večjo razpoložljivost, varčnejšo porabo goriva in pametnejše servisiranje.

Naša svetovna mreža pooblaščenih servisov in povezane storitve zagotavljajo, da sta kakovostna nega in vzdrževanje, ki ju pričakujete, vedno na dosegu roke. Če vaše tovorno vozilo nepričakovano obstane, bodo naši usposobljeni in certificirani serviserji pripravljeni, da ga čim prej vrnejo v vozno stanje. Z drugimi besedami, družba Volvo Trucks suvereno obvladuje vsa področja, da zagotovi najboljše servisiranje in omogoči, da vaša tovorna vozila ostanejo na cesti, kamor tudi spadajo.

Kakovost

Vse servisne operacije opravljajo strokovno usposobljeni Volvovi serviserji.

Dobava

Z več kot 2.000 prodajno-servisnimi centri v več kot 130 državah vam zagotavljamo, da je podpora, ki jo potrebujete, vedno na dosegu roke.

Podpora

Če se zgodi kaj nepričakovanega, poskrbimo, da bo vaše tovorno vozilo spet vozno.

Volvove servisne pogodbe – Nega vozila – Storitve Volvo Trucks

Volvove servisne pogodbe

Volvove servisne pogodbe ponujajo tri različne možnosti servisiranja in popravila, ki vam omogočajo prilagodljivost, gospodarnost in nadzor za povečanje potenciala vašega voznega parka.
 

Preberite več o Volvovih servisnih pogodbah >

Originalni servis Volvo – Nega vozila – Storitve Volvo Trucks

Originalni servis Volvo

Že prvič opravljeno pravilno. Vsa servisna dela opravijo usposobljeni serviserji v pooblaščeni servisni delavnici ter pri tem uporabljajo ustrezno opremo in originalne dele Volvo.
 

Preberite več o originalnem servisu Volvo >

Volvo Action Service – Nega vozila – Storitve Volvo Trucks

Volvo Action Service

Če vaše tovorno vozilo nepričakovano obstane na cesti, niste nikoli sami. 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Preberite več o Volvo Action Service >

Načrtovanje servisiranja – Nega vozila – Storitve Volvo Trucks

Načrtovanje servisiranja

Vnaprejšnje načrtovanje se vedno izplača. Program servisiranja zmanjša tveganje nepredvidenega postanka.
 

Preberite več o načrtovanju servisiranja >

Nadgradnje programske opreme – Nega vozila – Storitve Volvo Trucks

Nadgradnje programske opreme

Nadgradnja za nove zahteve, spremenjene pogoje, izboljšanje učinkovitosti voznika in še veliko več.
 

Preberite več o nadgradnjah programske opreme >

Nadgradnje za I-Shift – Nega vozila – Storitve Volvo Trucks

Nadgradnje za I-Shift

Z nadgradnjami za I-Shift lahko programsko opremo prilagodite svojim posebnim voznim pogojem.
 

Preberite več o nadgradnjah za I-Shift >

Ustrezne novice in zgodbe

Transportni dejavnosti se hitro približuje digitalna revolucija

Telematske storitve, povezljivost, veliki podatki, storitve v oblaku in internet stvari vodijo v digitalno revolucijo v proizvodnji tovornih vozil. Največje so možnosti na področju servisiranja in pri Volvo Trucks si aktivno prizadevamo uresničiti ...

Kjer vlada narava

Ceste na jugozahodu Norveške so med najzahtevnejšimi na svetu. Ko vozite 50-tonsko kompozicijo z živimi ribami v rezervoarjih z vodo, ki se preliva, je vožnja izredno zahtevna.

...

Ekspresna razpoložljivost v ZDA

Taylor White, podpredsednik podjetja AMX, ima mnogo razlogov za odločitev za Volvo. Novi center za razpoložljivost v mestu Greensboro v Severni Karolini njegovemu podjetju prihrani precej časa in denarja....

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.

Poiščite najbližjega prodajalca