Preprosto sporočanje

Ostati v stiku

Storitev Sporočila skrbi, da lahko kadarkoli vzpostavite stik s tovornim vozilom – ne glede na to, kateri voznik je trenutno za volanom. Centrala in voznik komunicirata z besedilnimi sporočili. Sestavljanje sporočil je preprosto, prikazana pa so na zaslonu v kabini. Voznik za komunikacijo pri ustavljenem vozilu uporablja brezžično tipkovnico. Sporočila lahko vidi tudi med vožnjo.

Integracija storitve Dynafleet – Sporočila

Integracija z drugimi sistemi

Storitev Sporočila lahko popolnoma integrirate v sistem za sprejem naročil ali obračunavanje, tako da lahko najpomembnejše podatke obdelujete na istem zaslonu. To vam omogoča boljši nadzor, za voznika pa je jasen prikaz naročil na zaslonu v kabini prikladnejši.

Vsestranski zaslon

Možnosti vašega zaslona

Zaslon v kabini lahko služi tudi za druge namene, ne le za sporočila. Samodejno obveščanje o časih vožnje in počitka, nasveti in navigacija lahko zmanjšajo voznikov stres ter povečajo njegovo produktivnost.

Glavne prednosti

  • Komunikacija z vozniki z besedilnimi sporočili prek sistema Dynafleet, storitev SMS ali e-pošte
  • Hitro sporočanje. Pomoč vozniku pri sprejemanju ustreznejših odločitev
  • Ekonomično komuniciranje s celotnim voznim parkom
  • Prejemajte sporočila o ciljih voženj za sistem navigacije. Dynafleet vodji voznega parka prikazuje ocenjene čase prihodov na cilje
Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Sprejmite sporočilo

Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga pri nastavljanju storitve Dynafleet – Sporočila. in razloži široko paleto možnosti, ki jih nudi zaslon v kabini.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca