Trucks

Jasne komunikacije

Sporočila

S storitvijo Dynafleet – Sporočila lahko vaša centrala in vozniki hitro, preprosto in ekonomično komunicirajo med seboj – kar preprečuje drage nesporazume. Komunicirate lahko, kolikor želite – ni nikakršnih omejitev ali dodatnih stroškov gostovanja.

Ostati v stiku

Storitev Sporočila skrbi, da lahko kadarkoli vzpostavite stik s tovornim vozilom – ne glede na to, kateri voznik je trenutno za volanom. Centrala in vozniki komunicirajo z besedilnimi sporočili. Sestavljanje sporočil je preprosto, prikazana pa so na zaslonu v kabini. Voznik za komunikacijo pri ustavljenem vozilu uporablja brezžično tipkovnico. Sporočila lahko vidi tudi med vožnjo.

Integracija z drugimi sistemi

Storitev Sporočila lahko popolnoma integrirate v sistem za sprejem naročil ali obračunavanje, tako da lahko najpomembnejše podatke obdelujete na istem zaslonu. To vam omogoča boljši nadzor, za voznika pa je jasen prikaz naročil na zaslonu v kabini prikladnejši.

Možnosti vašega zaslona

Zaslon v kabini lahko služi tudi v druge namene, ne le za sporočila. Samodejno obveščanje o časih vožnje in počitka, nasveti in navigacija lahko zmanjšajo voznikov stres ter povečajo njegovo produktivnost.

Glavne prednosti

  • Komunikacija z vozniki z besedilnimi sporočili prek sistema Dynafleet, storitev SMS ali e-pošte
  • Hitro sporočanje. Pomoč vozniku pri sprejemanju ustreznejših odločitev
  • Ekonomično komuniciranje s celotnim voznim parkom
  • Prejemajte sporočila o ciljih voženj za sistem navigacije. Dynafleet vodji voznega parka prikazuje ocenjene čase prihodov na cilje

Sprejmite sporočilo

Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga pri nastavljanju storitve Dynafleet – Sporočila. in razloži široko paleto možnosti, ki jih nudi zaslon v kabini.