V stiku s tovornim vozilom

Ostati v stiku

Storitev Sporočila skrbi, da lahko kadarkoli vzpostavite stik s tovornim vozilom – ne glede na to, kateri voznik je trenutno za volanom. Centrala in voznik komunicirata z besedilnimi sporočili. Sestavljanje sporočil je preprosto, prikazana pa so na zaslonu v kabini. Voznik za komunikacijo pri ustavljenem vozilu uporablja brezžično tipkovnico. Sporočila lahko vidi tudi med vožnjo.

Popolna integracija z drugimi sistemi

Integracija z drugimi sistemi

Storitev Sporočila lahko popolnoma integrirate v sistem za sprejem naročil ali obračunavanje, tako da lahko najpomembnejše podatke obdelujete na istem zaslonu. To vam omogoča boljši nadzor, za voznika pa je jasen prikaz naročil na zaslonu v kabini prikladnejši.

Informacije na zaslonu lahko prihranijo stres in povečajo produktivnost

Možnosti vašega zaslona

Zaslon v kabini lahko služi tudi v druge namene, ne le za sporočila. Samodejno obveščanje o časih vožnje in počitka, nasveti in navigacija lahko vozniku prihranijo stres ter povečajo njegovo produktivnost.

Glavne prednosti

  • Komunikacija z vozniki z besedilnimi sporočili prek sistema Dynafleet, storitev SMS ali e-pošte
  • Hitro sporočanje. Pomoč vozniku pri sprejemanju ustreznejših odločitev
  • Ekonomično komuniciranje s celotnim voznim parkom
  • Prejemajte sporočila o ciljih voženj za sistem navigacije. Dynafleet vodji voznega parka prikazuje ocenjene čase prihodov na cilje
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Sprejmite sporočilo

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga pri nastavljanju storitve Sporočila in razloži široko paleto možnosti, ki jih nudi zaslon v kabini.

Poiščite pooblaščenega prodajalca