Orodja, s katerimi porabite za načrtovanje in administracijo manj časa

Poenostavitev načrtovanja

S storitvijo Voznikovi časi porabite za načrtovanje in administracijo manj časa. Vidite lahko, koliko časa je, glede na predpise o voznikovih časih, vsakemu vozniku še preostalo za novo vožnjo. Podatki o voznih časih, časih počitka in časih natovarjanja segajo 30 dni v preteklost, kar vam pomaga pri sestavljanju računov in plačilnih list voznikov.

Daljinski prenosi podatkov iz tahografa

Storitev Voznikovi časi vam omogoča hitre in učinkovite prenose podatkov o voznikovih dejavnostih v centralo ne glede na to, kje sta tisti trenutek voznik in tovorno vozilo. To vam olajšuje redno vodenje evidenc. Ročni prenosi iz tahografa (vsak vam vzame po 20 minut) so zdaj stvar preteklosti.

Pri voznem parku 40 tovornih vozil pomeni 20 minut za prenos podatkov tahografa vsakega tovornega vozila skupaj 13 ur na mesec. Na leto pomeni to cel delovni mesec, čas, ki ga lahko koristneje uporabite.

Johan Östberg

Specialist za proizvode, Volvo Trucks

Po zaslugi bistvenih informacij ste ves čas na tekočem

Preprosto. Jasno. In skladno z zakonodajo

Predpisani voznikovi časi, delovni časi, upravljanje časov počitka in še več. Dynafleet spremlja voznikove dejavnosti ter prikazuje bistvene podatke na zaslonu in v poročilih o dejavnostih voznikov. Ob podpori funkcionalnosti Voznikovi časi v kabini voznik laže ravna skladno s predpisi o časih vožnje in počitka.

Glavne prednosti

  • Samodejni prenosi podatkov iz pomnilnika tahografa in podatkov z digitalne voznikove kartice. Vsi podatki so shranjeni v sistemu Dynafleet in so na voljo v vsakem trenutku.
  • Funkcionalnost napovedovanja voznikovih časov ves čas spremlja voznikove čase in vodjo voznega parka vnaprej opozori na nevarnost kršitev.
  • Zagotavlja podatke, ki so podlaga za izstavljanje računov in izračun plač voznikov
  • Laže obvladujete in spoštujete predpisane čase vožnje in počitka
  • Načrtovanje in administracija sta preprostejša
VT

Zdaj je pravi čas

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga presoditi, katere storitve Dynafleet so prave za vas, in vas pouči, kako jih lahko kar najbolje izkoristite.

Poiščite pooblaščenega prodajalca