Trucks

Pravi naslov za prevoz stekla

Podjetje TRANSPORT Mlečnik d.o.o. iz Vitovelj pri Šempasu je posebej specializirano za prevoz vseh vrst in dimenzij stekla, v ta namen pa so svoj vozni park pred kratkim obogatili z novim, posebej tej vrsti tovora prilagojenim Volvom FH.

Gre za model Volvo FH 500 42T, ki ga poganja 12,8-litrski šestvaljni turbodizelski motor s 500 konjskimi močmi in 2.500 Nm navora. Vozilo je posebej prilagojeno za prevoz stekla, saj je v tako imenovani light izvedbi opremljeno z alu paketom in lažjo osjo. Gre za eno najlažjih različic Volva FH, saj s spalno kabino vred prazen tehta le 6,7 tone.

Podjetje TRANSPORT Mlečnik d.o.o. s 36-letno tradicijo ima v svojem voznem parku 12 vozil, s katerimi na področju celotne Evrope nudijo hiter in zanesljiv prevoz različnega paletnega blaga, blaga pod ponjavami in kosovnih pošiljk, v zadnjih 25 letih pa so se še posebej specializirali za prevoz večjih steklenih površin.

S posebej prilagojenimi tovornjaki in priklopniki so edini pri nas, ki poskrbijo tudi za največje steklene površine ter njihov varen prevoz od steklarja do končne destinacije. Zato sodelujejo s številnim naročniki in praktično vsemi slovenskimi steklarji, svoje storitve pa uspešno nudijo tudi drugod po Evropi. Podjetje je uspešno, zanesljivo in zelo fleksibilno, z dolgoletnimi izkušnjami na vseh omenjenih področjih transporta.

 


Za podrobnejše informacije se obrnite na:

Lidija Supek,                                                                                                                    telefon: +385 1 3867672,                                                                                                           e-pošta  lidija.supek@volvo.com



Volvo Trucks nudi popolne transportne rešitve poklicnim in poslovnim uporabnikom za širok spekter dejavnosti. Ponudba zajema celovit nabor vozil od srednje do težkih gospodarskih vozil in podpora strank je zagotovljena s široko mrežo 2.100 prodajno-servisnih centrov v več kot 130 državah po svetu. Proizvodnja sestavnih delov tovornih vozil Volvo poteka v 15 državah po vsem svetu. Leta 2019 je bilo skupno izdobavljenih 131.000 tovornih vozil Volvo. Podjetje Volvo Trucks je član skupine Volvo, ki je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci gospodarskih vozil, avtobusov, gradbene mehanizacije ter ladijskih in industrijskih motorjev. Skupina zagotavlja tudi storitve financiranja in servisiranja. Delovanje podjetja Volvo Trucks temelji na glavnih vrednotah, kot so kvaliteta, varnost in skrb za okolje.