Trucks

Specialisti za gozdarske nadgradnje

V podjetju Beber SGV so specialisti za različne, še zlasti gozdarske nadgradnje, ki so prilagojene specifičnim potrebam posameznega naročnika. Z eno takih so opremili tudi zmogljivega Volva FMX, ki je še posebej primeren za delo, ki ga opravljajo.

Volvo FMX 500 64R se poleg zmogljivega pogona ponaša tudi z menjalnikom s prestavami za posebej počasno vožnjo (crawler), kar omogoča natančno manevriranje tudi v najzahtevnejših razmerah in s polno obremenjenim vozilom. To je opremljeno s spalno kabino, za povrh pa še z alu paketom, tako da je kot celota čim lažje, po drugi strani pa njegova koristna nosilnost kar največja.

Majhna masa nadgradenj podjetja Beber SGV je, poleg trpežnosti in dolge življenjske dobe, prav tako eden izmed njihovih adutov. Prispeva k večji koristni nosilnosti, sestavljajo pa jo komponente nemškega podjetja Jw-tec, katerega uradni zastopnik za področje Slovenije so. Komponente v svoji delavnici še dodatno dodelajo v skladu s potrebami posameznega naročnika. Na novega Volva FMX, za katerega so se odločili predvsem zaradi dobrega celostnega koncepta, bogate opreme in razumne cene, so namestili tudi gozdarsko dvigalo proizvajalca Loglift.

Prve izkušnje z novim Volvom FMX 500 64R so zelo pozitivne, uporabljajo pa ga v sestrskem podjetju Branal d.o.o. Korenine podjetja segajo v leto 1972, danes pa so se poleg servisa in gozdarskih nadgradenj Beber SGV usmerili predvsem v prevoz hlodovine, lesne biomase, razsutih tovorov, kontejnerjev, odpadnih surovin in kiper prevoze. S tovornimi vozili Volvo so izjemno zadovoljni in z njimi dopolnjujejo svoj vozni park.

 


Za podrobnejše informacije se obrnite na:

Lidija Supek,                                                                                                                    telefon: +385 1 3867672,                                                                                                           e-pošta  lidija.supek@volvo.com



Volvo Trucks nudi popolne transportne rešitve poklicnim in poslovnim uporabnikom za širok spekter dejavnosti. Ponudba zajema celovit nabor vozil od srednje do težkih gospodarskih vozil in podpora strank je zagotovljena s široko mrežo 2.100 prodajno-servisnih centrov v več kot 130 državah po svetu. Proizvodnja sestavnih delov tovornih vozil Volvo poteka v 15 državah po vsem svetu. Leta 2019 je bilo skupno izdobavljenih 131.000 tovornih vozil Volvo. Podjetje Volvo Trucks je član skupine Volvo, ki je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci gospodarskih vozil, avtobusov, gradbene mehanizacije ter ladijskih in industrijskih motorjev. Skupina zagotavlja tudi storitve financiranja in servisiranja. Delovanje podjetja Volvo Trucks temelji na glavnih vrednotah, kot so kvaliteta, varnost in skrb za okolje.