Volvo FH – že četrt stoletja upravičuje zaupanje voznikov. Obljublja, da bo še naprej spreminjal svet prevozov s tovornimi vozili

Edinstvena osredotočenost na voznika in resnično revolucionarna kabina sta utrli pot za takojšnji uspeh Volva FH ob predstavitvi leta 1993, ki je bil takrat tehnično najnaprednejše tovorno vozilo. Četrt stoletja pozneje ostaja prvak v inovativnosti, zlasti na področjih, ki neposredno koristijo voznikom, kot sta varnost in skrb za voznika. Če temu dodamo revolucionarne rešitve na področju skrbi za okolje in produktivnosti, je jasno, da je Volvo FH spremenil svet prevozov s tovornimi vozili – in to še ni vse.

1860x1050-Volvo-FH-(1993)

Volvo FH 1993

Edinstvena osredotočenost na voznika in resnično revolucionarna kabina sta utrli pot za takojšnji uspeh Volva FH ob predstavitvi leta 1993, ki je bil takrat tehnično najnaprednejše tovorno vozilo. Četrt stoletja pozneje ostaja prvak v inovativnosti, zlasti na področjih, ki neposredno koristijo voznikom, kot sta varnost in skrb za voznika. Če temu dodamo revolucionarne rešitve na področju skrbi za okolje in produktivnosti, je jasno, da je Volvo FH spremenil svet prevozov s tovornimi vozili - in to še ni vse.