Živite samo enkrat

Pri klubu Globetrotter Club gre samo za dve stvari; delo in zabavo. Je skupnost, namenjena pridnim podjetnikom, ki uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo prevoza in strokovne mreže za razvoj svojih podjetij. Je tudi avanturistično potovanje, ki udeležence popelje na eksotične in razburljive destinacije po vsem svetu. Letošnje leto ni nobena izjema. Dobrodošli na nepozabno doživetje.

Katalog Globetrotter 2017

Kratek opis našega potovanja

Kratek opis našega potovanja

-> Postanek, poln doživljajev, v mestu Cape Town z obiskom gore Table Mountain, rta Cape Point, rta Cape of Good Hope (Rt dobrega upanja), vasi regate Volvo Ocean Race in vinogradov za degustacijo vin.

-> Nepozaben obisk parka Entabeni Safari Conservancy z odkrivanjem petih velikih.

-> Bujna narava na Mavriciju s sprostitvijo na plaži in vožnjo z ladjo.

Raziščite Južno Afriko

Raziščite Južno Afriko

Na konici Afrike, z Indijskim oceanom na vzhodu in Atlantskim oceanom na zahodu, leži Južna Afrika – ena izmed najzanimivejših in najpriljubljenejših turističnih destinacij na svetu. Nepozaben kraj, ki zajema vse od dolgo raztegnjenih plaž in mogočnih gora do zelenih vinorodnih okolišev ter od sonca ožgane savane.

Zdaj je čas, da raziščete to zanimivo deželo. Doživite veličastno pokrajino, bogato živalstvo in rastlinstvo, barvito kulturo, čudovito hrano, izvrstna vina, živahno mestno življenje in prijeten ambient. Na voljo vam je vse. Prepustite se užitkom.

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

Predstavljajte si, da se zbudite ob štirih zjutraj. Temno je kot v rogu in dežuje. Ste na sredini Atlantika, že šest mesecev niste šli na pravo stranišče in zdaj od vas še pričakujejo, da splezate trideset metrov v višino in razpletete vrv. Če ste član ekipe Volvo Ocean Race, boste to storili z veseljem.

Photo: Brian Carlin/Team Vestas Wind/Volvo Ocean Race

Luscious Mauritius

Mauritius

Če obstaja raj na zemlji, je to zagotovo Mavricij. Ker želimo najboljše prihraniti za konec, bomo letošnje potovanje kluba Globetrotter Club zaključili z doživetjem, ki resnično razvaja, v kraju, ki mu ni na svetu ni para.

Približno 2000 kilometrov od jugovzhodne obale Afrike se nahaja majhna otoška država Mavricij. Njene bele plaže in sinje modro morje zagotavljajo odlično okolje za oddih po naših dogodivščinah v Južni Afriki.

Mavricij je oaza miru in tišine in pozivamo vas, da se mu popolnoma prepustite. Naužijte se sonca, se sprehodite po teh na videz neskončnih plažah in si privoščite toplo kopel, hladno pijačo ali karkoli si zaželite. Želimo, da se počutite, kot da spadate v krog izbrancev.

 

Želite rezervirati vaš novi Volvo toornjak?

Z nakupom enega ali več Volvo Ocean race Edition tovornjakov izpolnjujete pogoje za članstvo v Globetrotter klubu ter za prihajajoče potovanje. Za več informacij o letošnji posebni Globetrotter Club ponudbi se obrnite na najbližjega trgovca z Volvo tovornimi vozili. Nato pa začnite pakirati svoje stvari!

 

Katalog Globetrotter 2017

 

Kontakti Volvo Trucks:

Janez Rahne 031 641 130

Janez Jugovic 040 676 404

 

SPECIFICATIONS

Naj se sveti

Naše visoke specifikacije tovornih vozil ponujajo odlične zmogljivosti in vozne lastnosti, tako kot tudi varnost in udobje. Z našimi dodatnimi paketi Performance in Safety greste lahko še dlje. Preberite več na Volvotrucks.si