Notranjost kabine Volva FMX v barvi Raven

Barva ni črna. Imenuje se „Raven“.

Posebej za kabino Volva FMX smo ustvarili prefinjeno črno rjavo barvo. In jo poimenovali „Raven“. Je manj občutljiva na madeže, zato je idealna za gradbišča.

Instrumenti: vedno na dosegu

Informacije ves čas na očeh

Na instrumentni plošči so bistvene informacije prikazane vozniku neposredno pred očmi, stikala, ki jih uporablja redkeje, pa so odmaknjena vstran. Prilagodljiva stikala vam omogočajo, da sami izberete, katere funkcije naj bodo najbliže volanu.

Instrumentna plošča

Funkcije še bolj na dosegu

Nekaj funkcij se je preselilo z ročic na stikala na volanu. Tu so razporejene v logične skupine in voznikovi prsti jih najdejo brez težav.

Obilje odlagalnega prostora

Obilo prostora za osebne predmete

Obsežne odlagalne prostore spredaj, pod ležiščem, zadaj in zunaj kabine lahko prilagodite svojim potrebam. Električna sušilna omarica je lahko nameščena na zgornjem ležišču ali na steni kabine, namenjena pa je hitremu sušenju oblačil, brisač ali čevljev.

Okoli sebe imate tudi številne nove predelke za stvari, kot so papirji. Na vrhu armaturne plošče vgrajena odlagalna ponvica je idealna za drobnarije. Našli boste prostor za pisala in telefon ter vtičnico USB. Vgrajeno je celo zložljivo držalo za steklenico.

Ergonomična zasnova volana

Vrhunski volan

Novi volan lažje nastavljate, pušča pa vam tudi več prostora za kolena. Ergonomična zasnova volana omogoča več možnosti držanja – tako ostane volan udoben ves dan. Kot dodatni ščepec razkošja si lahko omislite tudi usnjeno izvedbo.

Nov voznikov sedež

Izvrsten sedež

Novi voznikov sedež zagotavlja boljšo oporo, širše območje nastavljanja in več prostora za noge, nastavljati pa ga je mogoče za 20 cm vzdolžno in za 10 cm navpično. Nova sedežna blazina je še udobnejša kot doslej, izbirate pa lahko med štirimi vrstami oblazinjenja.

Prostorna spodnja postelja

Dobro spanje

Naj vam noč, prebita v kabini, ne pomeni slabšega spanca. Spodnja postelja je široka 70 cm, vzmetnica ima 16-centimetrske vzmeti v žepkih, na izbiro pa je v treh trdotah. Notranjo osvetlitev, budilko, parkirni grelnik, avdio sistem, okna in ključavnice lahko upravljate kar z ležišča.

360-stopinjski ogled notranjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled notranjosti kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še bogatejše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od tovornega vozila do tovornega vozila razlikujejo.

VT

Vstopite in se zaljubite

Če si želite ogledati kabino Volva FMX, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks. Z veseljem vam jo bo razkazal.

Poiščite pooblaščenega prodajalca