Pisarna Volvo FM

Vstopite v svojo pisarno

Umirjeno, poslovno in odlično opremljeno – to je delovno mesto, na katerem boste z užitkom preživljali čas. Barve in materiali so skrbno izbrani. Prostor zaključuje elegantno zaobljena armaturna plošča. Vetrobransko steklo dodatne širine vam zagotavlja suveren pregled nad cesto.

Nova armaturna plošča Volva FM

Vse na dosegu

Brez nagibanja. Brez iztegovanja. Brez odvračanja pogleda s ceste. V Volvu FM so instrumenti natančno tam, kjer jih potrebujete. Bistvene informacije imate ves čas na očeh. Nastavljive funkcije stikal pa omogočajo, da so vam pri roki tudi tipke, ki jih uporabljate najpogosteje. 

Obilo odlagalnih prostorov v novem Volvu FM

Obilo prostora za osebne predmete

Vse od pisal in blokov do telefona in priljubljene skodelice – pogosto vam prav take malenkosti pomagajo opravljati delo. Zato smo poskrbeli za obilo priročnih odlagalnih prostorov. Obsežne odlagalne prostore spredaj, pod ležiščem, zadaj in zunaj kabine lahko prilagodite svojim potrebam. Številni predelki pa vam tudi olajšujejo vzdrževanje reda, denimo pri papirjih. Vgrajeni so celo nosilec za računalnik, koš za odpadni papir in zložljivo držalo za dvolitrsko plastenko.

Novi udobni voznikov sedež v novem Volvu FM

Sedite udobno?

Nov voznikov sedež odlikujejo boljša opora, večje območje nastavljanja in več prostora za noge. V vzdolžni smeri ga lahko nastavljate v območju 20 cm, v navpični smeri pa 10 cm. In novo oblazinjenje je še udobnejše kot doslej

Nastavljivi in nagibni volanski obroč Volva FM

Popoln položaj med vožnjo

Volan lahko nastavljate v navpični smeri za 90 mm in nagibate za 28 stopinj. Volan priročno upravljate s stopalko, med vstopanjem v kabino pa ga lahko preprosto preklopite. Ergonomična zasnova omogoča več možnosti držanja – tako ostane volan udoben ves dan. Kot dodatni ščepec razkošja si lahko omislite tudi usnjeno izvedbo.

360-stopinjski ogled notranjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled notranjosti kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še bogatejše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od tovornega vozila do tovornega vozila razlikujejo.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Uživajte v udobju

Nastavite si želeni položaj med vožnjo. Preskusite posteljo. Občudujte razgled. Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam bo predstavil vse značilnosti kabine Volva FM.

Poiščite pooblaščenega prodajalca