Izvedite več o naši zlati pogodbi za vozila Volvo FH

100-odstotna razpoložljivost – zajamčena

Vrhunska zasnova, odlično servisiranje in široka podporna mreža. Dodajte še telematsko tehnologijo in Volvovo zlato pogodbo – dobite jamstvo 100-odstotne razpoložljivosti. To pomeni, da bo vaše tovorno vozilo razpoložljivo, kadarkoli ga boste potrebovali. Če ne bo, vam bomo priskrbeli drugo tovorno vozilo ali plačali denarno odškodnino.

Zagotovite si večjo razpoložljivost
telematics

TELEMATSKI VMESNIK – VAŠ VIRTUALNI SERVISER V TOVORNEM VOZILU

Ta inteligentna tehnologija omogoča servisni delavnici pregled nad podatki o motorju, prevoženih kilometrih in porabi goriva. Serviserji lahko vidijo tudi diagnostične kode napak in spremljajo stanje bistvenih delov (zavornih oblog, sklopke, akumulatorja itd.). Nadzor teh stanj vam prihrani nepredvidene odpovedi. Servisna delavnica je tudi popolnoma pripravljena na vaš prihod, tako da boste kar najhitreje spet na cesti.

Volvo Action Service na klic – storitev, ko in kjer jo potrebujete

Volvo Action Service na klic – potreben je le pritisk na gumb

Vam je tovorno vozilo nepričakovano obstalo v tujem okolju? Pritisnite na gumb VAS na klic in sistem vas poveže z operaterjem, ki govori vaš jezik (tovorno vozilo preveri podatek o državljanstvu na kartici v digitalnem tahografu). Operater pozna vašo točno lokacijo in številko šasije ter lahko diagnostične kode napak sporoči serviserju. Lahko si oddahnete, saj je pomoč že na poti.

Omislite si tipko VAS
Varnost in razpoložljivost sta neločljivo povezani

Manj nesreč. Večja razpoložljivost

Varnost je naša strast. Vgrajena je v našo DNK. Je temeljno načelo pri snovanju vsakega tovornega vozila Volvo. Manj nesreč boste doživeli, več časa bo tovorno vozilo (in tudi voznik) na cesti. FH je naš najvarnejši Volvo. V vsej zgodovini. Poln je varnostnih rešitev, ki varujejo tovorno vozilo, voznika in druge udeležence v prometu.

Spoznajte najvarnejši Volvo na svetu
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Vam je všeč misel na 100-odstotno razpoložljivost?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ve prav vse o povečevanju razpoložljivosti. Obiščite ali pokličite ga.

Poiščite pooblaščenega prodajalca