Popolnoma nastavljiv volanski obroč z nagibom

Volvov dinamični krmilni sistem

Krmiljenje. Sukanje volana. Stalno popravljanje. Premiki so sicer sorazmerno majhni, toda njihovo stalno ponavljanje zelo obremenjuje telo. Najbolj trpijo vrat, hrbet in ramena. Oziroma so trpeli doslej. Z Volvovim dinamičnim krmilnim sistemom lahko namreč volan sukate z enim prstom – telesni napor je do 85 odstotkov manjši.

Volvov dinamični krmilni sistem
Izbirna ročica I-Shift

I-Shift

Preprosti, zanesljivi in izredno učinkoviti I-Shift je vnesel korenite spremembe na področje tovornih vozil. Ni se vam treba ubadati s trdo sklopko in togo prestavno ročico, vsaka menjava prestave se izvede natanko ob pravem času. Ob tem pa še prihranite do pet odstotkov goriva.

Spoznajte I-Shift
I-Shift z dvojno sklopko, pogled od motorja

I-Shift z dvojno sklopko

I-Shift z dvojno sklopko po navdihu iz sveta avtomobilskih dirk dviguje prestavljanje na novo raven. Vnaprej izbere naslednjo prestavo, ko še vozi
v sedanji. Neprekinjen pretok moči pomeni, da hitreje in lažje pridobite hitrost ter jo lahko vzdržujete tudi na hribovitem terenu – to pa poveča produktivnost.

Raziščite I-Shift z dvojno sklopko
Enota Work Remote

Vozniku prijazno natovarjanje

Elektronsko upravljano vzmetenje omogoča hitrejše, lažje in varnejše natovarjanje. Zapomni si višine različnih nakladalnih ploščadi. Drži šasijo pri miru. In tovorno vozilo popolnoma uravnoteženo. Z njim je na voljo tudi uporabniku prijazno daljinsko upravljanje – tako lahko obvladujete zadeve iz kabine ali med hojo okoli tovornega vozila.

Kabina Globetrotter Volva FH v orientalskem slogu

Popolno okolje – za delo in počitek

Nova kabina je višja. Ponuja dodatni kubični meter prostora. In niz inovativnih rešitev, kot je I-Park Cool, s katerim vam bodo ure počitka minile prav tako mirno in udobno kot delovne ure.

Voznikov prostor v Volvu FH

Dynafleet – zagotovite si čim večjo produktivnost

Kraji, tovori in višine. Voznikovi časi. Poročila o izpustih. Poraba goriva. Dynafleet vam zagotavlja sprotne podatke o vsakem tovornem vozilu, s čimer vam pomaga dosegati kar največjo produktivnost in sprejemati donosnejše odločitve.

Pogled od blizu na motor Volva FH

Neverjetna vlečna moč

Motor D16 je prvak med težkokategorniki za velike razdalje. 750 konjskih moči. 3550 Nm navora. Od tega jih je 90 % na voljo v trenutku. Motor je najbolj zadovoljen, kadar prevaža težke tovore po hribovitih cestah. Če vam je za produktivnost potrebna moč, boste zadovoljni tudi vi.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Bodite produktivnejši

Pogovorite se s pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks. Pomagal vam bo kar najbolje izkoristiti vsak kilometer.

Poiščite pooblaščenega prodajalca