Neprekosljive vozne lastnosti

Predelane konstrukcije. Prenovljeno krmiljenje. In rešitve na šasiji, ki orjejo ledino na področju izdelave tovornih vozil. Pri snovanju novega Volva FH voznih lastnosti nismo samo izboljšali. Popolnoma smo jih preobrazili.

Ker lahko vozilo med vožnjo popolnoma obvladujete in vožnja od vas ne zahteva naporov, ste bolj učinkovit voznik. In tudi bolj varen. Sedite, pripnite varnostni pas in uživajte v vožnji tovornega vozila, ki pelje skoraj kot športni avto.

Pravi preskus voznih lastnosti tovornega vozila je srečanje z drugim tovornim vozilom na ovinku pri 80 km/h. Pri Volvu FH to ni nikakršna težava.

Stefan Axelsson

direktor – oddelek za vozne lastnosti pri Volvo Trucks

Posamično vzmetenje spredaj in Volvov dinamični krmilni sistem vam zagotavljata vrhunsko stabilnost, nadzor in manevrske sposobnosti

Vrhunska oprema in funkcije

Dve tehnološki rešitvi. Dva mejnika na področju proizvodnje tovornih vozil. Posamično vzmetenje spredaj in Volvov dinamični krmilni sistem vam zagotavljata stabilnost in nadzor pri vsaki hitrosti ter olajšujeta manevriranje, tako da lahko krmilite tovorno vozilo z enim prstom. Obe novosti skupaj dvigata vozne lastnosti težkega tovornega vozila na popolnoma novo raven.

Spoznajte posamično vzmetenje spredaj
Izboljšave pri vzmetenju in blažilnikih zagotavljajo mirno vožnjo

Vse je optimizirano

Ko govorimo o voznih lastnostih, imajo lahko včasih tudi najmanjše spremembe velike učinke. Vzmetenje Volva FH ima zdaj močnejše in bolje postavljene vzmeti. Blažilnikom smo spremenili nagibe, da udarce preusmerjajo stran od šasije. Vse optimizacije skupaj dušenje bočnega nagibanja izboljšujejo za sto odstotkov. Tako je vožnja mirna, stabilna in varnejša, ne glede na cesto.

Raziščite še naše druge izboljšave šasije
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Ni potrebno, da nam verjamete na besedo

Obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks in se sami prepričajte o voznih lastnostih.

Poiščite pooblaščenega prodajalca