Video z razlago jamstev pri Volvovi zlati pogodbi

Ključ je telematski vmesnik

Tovorno vozilo Volvo, povezano prek telematskega vmesnika

Inteligentnejše načrtovanje servisiranja

Če imate sklenjeno Volvovo zlato pogodbo, servisiranje ne gre na račun razpoložljivosti. Telematski vmesnik servisni delavnici tudi med vožnjo tovornega vozila omogoča dostop do podatkov o motorju, prevoženih kilometrih, porabi in stanju bistvenih delov motorja. To pomeni, da vas na servis ne bodo poklicali, dokler obisk ne bo zares potreben. Na težave vas bodo opozorili, preden bi zaradi njih tovorno vozilo obstalo, ob vašem prihodu v delavnico pa bo že vse pripravljeno za potrebni poseg. Tako ne bosta šla v nič niti ena sekunda niti en evro.

Volvov serviser pri pisalni mizi

Redno vzdrževanje, kjerkoli ste

Za nekatere vzdrževalne posege sploh ni potreben obisk servisa. S storitvijo Oprema online ima serviser dostop do vašega vozila na daljavo in lahko umeri prikaz porabe goriva ali velikost rezervoarja (po vgradnji novih rezervoarjev) ali nastavi omejitev hitrosti po vaši želji. Na daljavo je mogoče celo aktivirati funkcionalnost prikazovalnika obremenitve. Preprosto ustavite ob cesti za nekaj minut in pustite, da virtualni serviser opravi, kar je potrebno.

Tipka Volvo Action Service

Vrhunska pomoč na cesti

Nepredvidene odpovedi so žal neizogibne, zato Volvova zlata pogodba vključuje tudi storitev Volvo Action Service na klic. Preprosto pritisnite gumb VAS na armaturni plošči in sistem vas poveže z operaterjem, ki govori vaš jezik. Operater ugotovi vaš natančni položaj in prebere diagnostične kode napak iz tovornega vozila. V nekaj minutah pošlje na pot servisno vozilo s pravim serviserjem ter pravimi orodji in nadomestnimi deli za potrebno popravilo. Brez izgube časa. Brez izgube virov.

Kaj odlikuje storitev Volvo Action Service
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Zapeljite na cesto. In ostanite na njej

Ugotovite, kako lahko dosežete 100-odstotno razpoložljivost – obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks.

Poiščite pooblaščenega prodajalca