Kakovost spanja vgrajena

I-Park Cool je posebej zasnovan in tovarniško vgrajen sistem, popolnoma integriran s sistemom klimatizacije. Če temperatura ponoči pade, prevzame nadzor parkirni grelnik, tako da lahko tudi preostanek noči prespite pri želeni temperaturi.

Uživajte hlajenje brez pretirane porabe

I-Park Cool je tako učinkovit, da vam tudi v celi noči delovanja s hladilno močjo 1000 W ne izprazni akumulatorja. Če si želite na vroč dan privoščiti osvežilen premor, vas lahko do eno uro dolgo hladi z močjo 2500 W.

Polna stojna višina v kabinah Globetrotter in Globetrotter XL za Volvo FH

Naj ostane ves prostor v kabini vam

Niti na misel nam ne pride, da bi dodatni kubični meter stojnega prostora v kabini Volva FH porabili za vgradnjo klimatske naprave. Zato ga tudi nismo. Ker je integriran v sistem klimatizacije, I-Park Cool pušča ves prostor vam.

Volvo FH16, vklenjen v ledu v puščavi

Ne zapravite niti kapljice goriva

Vgradnja klimatske naprave na streho kabine je morda res običajna praksa, vsekakor pa ni najbolj gospodarna. I-Park Cool je vgrajen, tako da ne kvari aerodinamičnosti in ne povečuje porabe goriva.

Vlačilec Volvo FH s priklopnikom, parkiran v mraku

Privoščite si nočni spanec v tišini

I-Park Cool deluje do 20 dB tišje kot drugi klimatski sistemi. To pomeni 75 odstotkov manj zaznanega hrupa, kakovostnejše spanje in mnogo bolj čila jutra.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Čas za ohladitev?

Stopite do pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks na predstavitev sistema I-Park Cool in po dodatne informacije o zelo inteligentnem Volvu FH.

Poiščite pooblaščenega prodajalca