Izjava voznika tovornih vozil o notranjosti kabine

Posvečena voznikom tovornih vozil

Vsak del in vsak pedenj prostora smo skrbno oblikovali v prid vašemu udobju – za volanom in tudi med počitkom ali spanjem na ležišču.
Notranji odlagalni prostori v kabini Volva FH

Dodatni kubični meter prostora

Z vzravnanima stebričkoma A, nižjim pokrovom motorja in višjim stropom smo pridobili cel kubični meter prostora. Tudi visoke voznike čaka vesela novica – stojna višina znaša kar 220 cm.

Obilo prostora za osebne predmete

Na voljo je 300 litrov več prostora za prtljago. Obsežne odlagalne prostore spredaj, pod ležiščem, zadaj in zunaj kabine lahko prilagodite svojim potrebam. Številni domiselni predalčki pa poskrbijo za drobnarije.

Ležišče v kabini Volva FH

Širša, udobnejša postelja

Spodnje ležišče je zdaj 40 mm širše ob vzglavju in nogah, na sredini pa 55 mm. Izbirate lahko med ročno in električno nastavljivim ležiščem, ki ga je mogoče dvigniti do nagiba 55 stopinj – idealno za počitek, branje ali gledanje TV.

Vgrajeni hladilni sistem na parkirišču, I-ParkCool

Vgrajeno parkirno hlajenje

Vrhunsko hlajenje ob neokrnjenem prostoru v kabini in aerodinamiki. I-ParkCool je vgrajeni sistem za parkirno hlajenje, ki ponoči uravnava temperaturo, čez dan pa varčuje z gorivom.

Preberite več o I-ParkCool
Notranja omara v kabini Volva FH

Električna sušilna omarica

Električna sušilna omarica je lahko nameščena na zgornjem ležišču ali na steni kabine, namenjena pa je hitremu sušenju oblačil, brisač ali čevljev. Je energetsko učinkovita, tiha in preprosta za shranjevanje.

Pogled v notranjost kabine Volva FH

Inteligentno in udobno krmiljenje

V celoti nastavljiv volan, ki ga lahko nagnete za 20°, zagotavlja udobnejšo vožnjo. Volan priročno upravljate s stopalko, med vstopanjem v kabino pa ga lahko umaknete, da vam ni v napoto.

Sedež, vodilni v tem razredu

Območje nastavljanja sedeža je vrhunsko. V vzdolžni smeri ga lahko premikate za 24 cm, v navpični pa za 10 cm. Nova oblika zagotavlja zelo dobro bočno oporo, nudi pa tudi boljšo oporo voznikom z daljšimi nogami.

Instrumentna plošča Volva FH

ECC s tipali kakovosti zraka

Elektronska klimatska naprava ima izboljšane zračne šobe ter vrsto tipal in filtrov za pripravo zraka, ki ga vdihavate. S tem zagotavlja enkratno kakovost zraka, boljše odmrzovanje stekel in okolje brez prepiha.

Sistem za storitve ter informacije in razvedrilo

Sistem za storitve ter informacije in razvedrilo

Preprosta navigacija, Dynafleet, izboljšana komunikacija in kakovosten zvok. Volvov integrirani sistem za storitve ter informacije in razvedrilo združuje vse te funkcije v enem vmesniku s sedempalčnim zaslonom na dotik. Upravljate ga ročno, z glasovnimi ukazi in gumbi na volanu.

Nova razsežnost kabine.

Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

Poenostavite upravljanje storitev ter informacij in razvedrila. Izkusite prednosti: boljša in varnejša vožnja, preprostejša navigacija ter učinkovitejše upravljanje voznega parka.

Sistem združuje zvočno in razvedrilno enoto, Dynafleet in navigacijske funkcije.

Integracija storitev ter informacij in razvedrila olajša upravljanje. Dotaknite se zaslona, pritisnite gumbe na volanu ali uporabite svoj glas. Kar vam bolje ustreza.

Strešna loputa Volva FH

Varnostno strešno okno

Strešno okno z zatemnjenim steklom prispeva k občutku prostornosti, svetlobe in zračnosti v kabini, obenem pa služi tudi kot izhod v sili. Med opremo spadajo senčnik, mreža proti komarjem, za doplačilo pa tudi elektronsko upravljanje.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Počutite se kot doma

Uživajte v udobju. Preizkusite sedež. Posteljo. Oglejte si vse omare. Ne boste verjeli, koliko je prostora.

Poiščite pooblaščenega prodajalca