Dizajn je posvečen voznikom tovornih vozil po vsem svetu

Rikard Orell

direktor za dizajn, Volvo Trucks

Video o snovanju kabine Volva FH

Snovanje novega Volva FH

Popoln delovni prostor

Kabino Globetrotter smo popolnoma prenovili. Udobje brez primere v notranjosti. Zunaj varnost na svetovni ravni. In navdušujoč dizajn, ki na cesti izstopa iz množice.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite si denar in čas za obisk svojega ličarja – naročite kabino svojega Volva v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če barve, ki jo želite, ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skorajda vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo s kar najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo v prodaji. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Oglejte si ga. Potipajte ga. Zapeljite se z njim

Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko razkaže Volvo FH. In odgovori na vsa vprašanja o njegovi neponovljivi zasnovi in vrhunskih lastnostih.

Poiščite pooblaščenega prodajalca